Tokio Hotel fans from Romania
gfbfgbfgbbbbbbbbbbbbb

Kylie este pe val

Go down

Kylie este pe val Empty Kylie este pe val

Post by Admin on 29th November 2007, 4:46 pm

Kylie Minogue este premiata pentru cei 20 de ani de cariera.


pagina 1/131.10.2007
20 de ani au trecut de cand s-a lansat in industria muzicala si a venit momentul sa fie premiata pentru acest lucru. Distinctia a venit din partea prestigioaselor decernari de premii British Awards.
Premiul primit de cantareata de origine australianca este introdus ca fiind: "O recunostere a statutului sau universal aclamat si a carierei pop, a stilului inconfundabil dobandit in peste 20 de ani de cariera datorita reinventarii, experimentarii si inspiratiei continue."
David Muns, presedintele comitetului de premiere a spus: "Nu exista niciun dubiu ca din toti cei 15 concurenti pentru aceasta categorie Kylie Minogue era cea mai indreptatita sa primeasca aceasta distinctie. Merita premiul pentru succesul pe care l-a avut in toti acesti 20 de ani, ramanand in topul fruntas al uneia dintre cele mai grele industrii. De asemenea i se recunosc meritele si datorita demnitatii cu care a reusit in cariera, spiritului umanitar si al gratiei sale."
Inainte de a fi premiata la Gala British Awards micuta cantareata a spus: "Este o onoare incredibila sa fiu persoana care va primi Premiul pentru Incredere din Industria Muzicala si ma bucur enorm sa mi se recunoasca munca in acest fel."
In varsta de 39 de ani Kylie a primit onoarea la ceremonia ce a avut loc la Londra, pe data de 29 octombrie, unde au fost prezenti 1200 de invitati. Printre celebritatile ce au mai primit aceasta distinctie se numara Elton John si Peter Gabriel.
Kylie va lansa cel de-al zecelea album de studio pe data de 26 noiembrie a acestui an.
Alina Vulcan

_________________
Kylie este pe val Yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhzw2
Kylie este pe val Wsrwdthve0
-> ficul meu [x]
Admin
Admin
Admin
Admin

Female
Number of posts : 2016
Age : 28
Location : castellon/spain
Job/hobbies : Sa frec menta :))
Humor : Sa-i vad pe altii cum
ChAt ToKiO HoTeL : Kylie este pe val Angiftjxr9
Registration date : 2007-08-14

View user profile http://mirabela-09.hi5.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum